HOME‎ > ‎Cellmaxx Breaking News‎ > ‎

Apa beza Cellmaxx dgn product AFA lain

posted Dec 5, 2017, 8:53 PM by MAS CellMaxx

Ada yg bertanya apa beza Cellmaxx dgn product AFA lain yg ada dijual dipasaran. Ada dlm kapsul di farmasi, klinik dan di mana2 pun ada?

Jawapan:

AFA adalah bahan sama yg diambil dr Tasik Klamath. Itulah sumbernya.

Byk syarikat di dunia yg memasarkan AFA.

Tetapi Cellmaxx satu2 yg dipasarkan oleh Maxxima. Kandungan AFA nya jg di ambil dr Tasik Klamath.

Apa yg dipaternkan oleh Maxxima dlm Cellmaxx?

1. Nama Cellmaxx itu sendiri dipaternkan.

2. Teknologi IMUMAX dipeternkan. Teknologi immumax itulah formula yg dihasilkan oleh Dr Reza Ibrahim yg menjadikan cellmaxx sgt berbeza.

3. Ia adalah serbuk pracampuran yg mengandungi AFA, Olisakarida dan ekstrak buah Pic. Kandungannya 3 gram dgn daya serapan shgga 95% sebaik diminum dan sgt memberi kesan yg cepat.

4. Formulasi sebenar Cellmaxx hanya menjadi rahsia kpd Dr Reza shja.

Inilah specialnya Cellmaxx sehingga byk syarikat farmasituekal besar di USA sakit hati dan berusaha dgn pelbagai cara utk mengetahui formula ini.

Mereka sdh lama memasarkan AFA tetapi tidak pernah memberikan result yg sgt hebat kpd pelbagai jenis penyakit sebagaimana yg dicipta oleh Cellmaxx.

5. Formula Dr Reza di dlm Cellmaxx menjadikan nutrisi ini berkesan kpd semua jenis pesakit.

Ia tidak memberikan kesan negatif. Ia memberikan tindakan yg cepat dan pantas. Ia boleh menyembuhkan diri sendiri dgn menghantar signal melalui otak ke seluruh badan dan membuat kerja2 penyelenggaraan dan membaikpulih sel yg rosak di dalam badan.

Ia tahu bagaimana utk bertindak. Bagaimana utk menyambung kerjanya apabila berjumpa dgn sel yg rosak. Ia boleh membunuh sel kanser melalui natural killer sel.

Ia boleh membuang sel yg rosak di bahagian yg sakit dan menggantikan dgn sel yg baru.

Ia keluar dari tulang sum2 sebagai sel yg kosong dan bertukar menjadi sel yg berbeza di bahagian yg berbeza.

Ia bertukar mnjadi sel jantung di bahagian jantung yg sakit, ia menjadi sel kulit utk repair kulit yg bermasalah, ia menjadi sel pankreas bg pesakit kencing manis, ia menjadi sel paru2 jika paru2 rosak, ia menjadi sel otak utk repair otak yg bermasalah dll.

Product AFA lain yg dijual gagal bertindak seperti itu. Sbb itu product lain tidak meletup jualannya sebagaimana Cellmaxx yg kini dicari oleh seluruh pengguna di Asia Pasific... Sangat Hebat!!!

Kebanyakan AFA yg dijual di seluruh dunia gagal bertindak sebagaimana Cellmaxx bertindak. Sebab itu ia tidak memberi apa2 kesan positif kpd penggunanya.

Inilah hebatnya teknologi Imumax yg dibawa oleh Dr Reza. Tahniah Dr Reza.

Kita tumpang bersyukur kpd Allah melalui Dr Reza, kita mendapat manfaat yg besar.
Comments