HOME‎ > ‎Cellmaxx Breaking News‎ > ‎

Apa itu IMUMAXX?

posted Nov 11, 2017, 8:28 PM by MAS CellMaxx
ImuMaxx adalah cara kita memformulakan produk Cellmaxx.Sebab tu kita kata Cellmaxx with ImuMaxx Techology dan Imumaxx ini patternted by Maxxima.

AFA diekstrak secara compress/pressure. Maknanya dia beri tekanan sampai membran sel di sekeliling AFA tu pecah, jadi ianya mengekalkan AFA tu sebagai organik (tak guna pelarut, methanol, alcohol atau bahan kimia). Bila membran sel ni pecah, ia menjadi term yang sangat halus (micron size) sehinggakan bila kita ambil ia boleh terus meresap ke dalam badan kita.Kadar resapan yang sangat tinggi 97%. 

Dalam otak kita ni, sebelum sampai ke bahagian otak, ada satu lapisan yang dipanggil blood brain barrier.Fungsinya adalah untuk menapis bahan asing daripada masuk ke kepala kita.Dengan Technology ImuMaxx, AFA yang sangat halus tu boleh naik melalui darah sampai tembus ke bahagian otak.Boleh diserap utk keperluan otak kita.

Kita tahu AFA ni dah dibuat kajian sejak 45 tahun dahulu lagi.Mainly yang dibuat kajian khususnya pasal L-Selectin Ligand yang mana L-Selectin Ligand ini membolehkan  badan kita merembeskan kembali Stem Sel secara semulajadi daripada tulang sum-sum masuk ke saluran darah kita untuk disalurkan ke seluruh badan mengikut signal bahagian badan yang rosak.  

Cabarannya adalah bagaimana nak memastikan sel-sel ni betul-betul boleh bind dengan part badan yg memerlukan sel tersebut?

ImuMaxx Technology memastikan ianya berlaku secara optimum.Contoh, jantung perlukan stemcell, stemcell sampai ke bahagian jantung, ia boleh bind dengan tisu jantung untuk menghasilkan  sel jantung yang baru.

Produk lain yang mana dorang claim AFA based,tak boleh bind.Stem Sel keluar banyak, tapi tak boleh bind, tak dak guna jugak.

Ini specialnya Cellmaxx sehingga tak ada produk di dunia yang boleh menandingi kehebatan Technoloy ImuMaxx.


Dapatkan Cellmaxx Untuk Kesihatan...
Comments