HOME‎ > ‎Cellmaxx Breaking News‎ > ‎

JOM KITA TAMBAH PENGETAHUAN SEKEJAP......

posted Jun 27, 2018, 9:35 PM by MAS CellMaxx
Info Kesihatan :

Stem Sel terbahagi kepada 2 jenis...Stem Sel Embrio (Janin dibawah 10hari) & Stem Sel Dewasa (Tulang Sum2, Tali Pusat, Darah)
Saintist menemukan Stem Sel Dewasa yg dihasilkan dari tulang sum2 mampu bertukar menjadi bermacam2 sel skaligus merawat sel2 yg rosak dan memperbaharui organ2 yg rosak. Pakar2 perubatan telah memperakui kehebatan Stem Sel Dewasa dlm merawat perlbagai penyakit yg dianggap mustahil utk diubati seblm ini tetapi malangnya Stem sel Dewasa berkurangan apabila manusia mencapai usia 25thn.

Sejenis mikroalga dr jenis Aphanizomenon flos Aquae dr sebuah tasik di Klamath Oregan Amerika Syarikat dibuktikan secara klinikal mampu mengalakkan penghasilan Stem sel Dewasa secara semulajadi.
Hanya dengan pengambilan 1gram sehari ianya mampu menghasilkan 2-4juta stem sel baru dlm tempoh 1 jam selepas pengambilanya.Kajian klinikal juga membuktikan dlm tempoh yg sama ianya mampu mengalakkan penghasilan sejenis lymphocyte (NK Sel) sebanyak 40% dari dlm darah dan NK Sel mampu membunuh sel2 kanser melalui proses yg dikenali sebagai apoptosis.

=====================================================

APA ITU Aphanizomenon flos Aquae (AFA)....>>??
Aphanizomenon flos Aquae (AFA) dari Tasik Klamath, Oregon, Amerikal Syarikat. Produk ini kaya dengan Nutrisi lengkap seperti Polisakarida, Phycocyanin, Klorofil, L-selectin ligand, Vitamin, Trace Mineral, Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine (PEA). Kajian menunjukan pengambilan Afamaxx sebanyak 1ke 3 Capsule sehari mampu menyokong pemebeasan sel-sel stem dewasa daripada tulang sumsum dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

Penyelidikan baru juga menunjukkan Blue Gree Alga (Aphanizomenon flos Aquae/AFA) badan sokongan sistem penyembuhan semulajadi dan membantu menyembuhkan, menjana semula dan membaiki sendiri secara semulajadi. Aphanizomenon flos Aquae juga terbukti secara klinikal untuk menyokong pembebasan Natural Killer (NK) Sel untuk menghapuskan sel-sel bermutasi dan sel-sel kanser daripada formula khas body. Formula bioaktif AFA juga membantu memetabolismekan protein dan membantu menghapuskan sisa toksik menyokong badan dalam menentang patologi acuan, yis, kulat, dan virus.

Tugas Afamaxx bukan untuk menyembuhkan penyakit TETAPI tugas Afamaxx hanya untuk mengaktifkan kembali stem sel induk dewasa manusia untuk mengeluarkan 3 hingga 4 juta stem sel badan kita yang baru untuk pulihkan kembali kesihatan kita.
Ini bermaksud sel badan kita sendiri yang berfungsi untuk merawat penyakit yang kita alami. Afamaxx dihasilkan hanya untuk mengaktifkan stem sel induk dewasa kita yang tidak aktif supaya kembali aktif serta dapat menghasilkan stem sel induk yang baru & banyak untuk tumbesaran manusia. 

“Setiap penyakit ada ubatnya kecuali tua dan mati. Kita hanya berusaha dan berdoa, yang menyembuh Allah”.
Comments