HOME‎ > ‎Cellmaxx Breaking News‎ > ‎

KHAS UNTUK ORANG YANG ADA TULANG BELAKANG SAHAJA!

posted Feb 6, 2019, 3:00 AM by MAS CellMaxx

💊Kajian dunia mendapati punca manusia jatuh sakit adalah disebabkan kematian sel yang banyak didalam badan manusia itu sendiri.

💊Tidak kiralah apa jenis penyakit termasuklah sakit akibat kemalangan.

💊Pengurangan sel dlm badan manusia akan menyebabkan setiap organ individu atau organ kumpulan dalam badan manusia tidak dapat beroperasi seperti zaman kanak2 atau remaja. 

💊Sistem tulang belakang kita yg mempunyai air sum sum adalah lubuk sel badan manusia. 

💊Apabila organ2 tersebut kematian sel organ tersebut akan menghantar signal kepada tulang belakang minta sel baru.

💊 TETAPI.... Bila kita melepasi umur 25 tahun tulang belakang kita sudah memperlahankan penghantaran sel dan pada ketika ini sel sel dalam badan kita sudah banyak yang mati kerana sel dalam badan mempunyai tempoh expire date..

🚨 SEL JANTUNG 25 TAHUN
🚨 SEL TULANG 10 TAHUN
🚨 SEL PANKRES 5 TAHUN
🚨 SEL KULIT 21-28 HARI
🚨 SEL DARAH MERAH 120 HARI
🚨 SEL PARU PARU 500 HARI

💊 CUKUP TEMPOH SEL INI WAJIB MATI DAN WAJIB DIGANTI DENGAN SEL BARU.

💊 PENYELESAIAN DARI MASALAH INI ADALAH PERLU MENGAKTIFKAN SEMULA SEL YANG SEDIA ADA DLM TULANG BELAKANG MANUSIA ITU SENDIRI 

TETAPI BAGAIMANAKAH CARANYA?

1. Dengan cara pembedahan, sel diambil dari tulang sum-sum. Proses ini kosnya sgt mahal dan menyakitkan.

2. Atau cara ke-2,
Berdasarkan kajian, dengan pengambilan Alge biru hijau @ Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) sebanyak 1-3 gram sehari mampu merangsang tulang sum-sum utk pembebasan Sel Induk atau Ibu Sel atau Stem Sel dan sel-sel baharu daripada tulang sum-sum yang diperlukan oleh tubuh badan untuk merawat dan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

PENDEK KATA, AFX & CMX ini, kedua²nya berasaskan AFA @ Aphanizomenon Flos-Aquae. Jadi kedua-duanya mempunyai fungsi utk merangsang tulang sum-sum anda. Dengan pengambilan 2 botol AFX atau 2 kotak CMX paling kurang pun sebotol setiap bulan utk mengekalkan kesihatan anda agar kekal sihat dan muda.

Jadi cara yg mana satu pilihan anda?
Comments