Cellmaxx Kanser/Barah



PENGAKUAN PENGGUNA CELLMAXX (KANSER DARAH)

Disaat aku melihat gambar ini..mata berlinang...besarnya kuasa MU Ya Allah.

Setahun yang dulu anak saudara saya yang masih muda demam panas selama seminggu,kemudian disahkan hidapi kanser darah...satu berita yang mengejutkan untuk kami sekeluarga.

Di saat itu saya sudah kenal dengan CellMaxx...baharu sahaja sembuh dari sakit yang saya hidapi sekian lama.

Perkenalkan CellMaxx kepadanya,bantu ikut kemampuan diri tapi sebenarnya ada masalah kewangan masa itu tapi rasa kasih sayang mengatasi kekangan kewangan..seterusnya kami sekeluarga membantu memberi sokongan modal untuk beli CellMaxx.

Beliau mula minum CellMaxx dan tetap jalani rawatan di hospital pakar serta berpantang dalam pemakanan harian untuk tidak mengambil makanan yang menjadi baja kepada kanser untuk merebak..

Sokongan moral diberikan oleh sanak saudara. Stress adalah musuh utama kanser.

Alhamdulillah baru baru ini doktor pakar telah mengesahkan beliau sudah zero kanser.

Anugerah alam hebat untuk ujian hidup yang hebat.

Syabas Radi Rezz Zqie,,usaha doa dan tawakal sudah mengatasi segalanya.


Pesakit Kanser Seviks

As salam. Saya berumur 44 thn. Pd umur 43 thn saya telah disahkan kena kanser servik thp 4 ( advance). Teruk juga masa sakit tahun lepas. Darah berketul-ketul keluar. Sakit sangat. Berat saya tinggal 37kg daripada 63kg. 
Saya telah menjalani radioterapi sebanyak 25 kali. Kemo 4 kali. Bracytrapy 72 jam kena baring je. 
Banyak juga perubahan pada kesihatan saya selepas menjalani rawatan tu.  Tetapi.selepas tu saya asyiksakitperut. Punya la sakit Allah saja yg tahu. Saya buat ct scan di hospital pantai. Sel kanser dah pi ke hati dan limpa pula. Saya kena buat kemo lagi sebnyak 6 kali. 
Alhamdulillah selepas rawatan tu semua sel2 kanser tu sudah banyak kurang. Tinggal kecik2 saja. Tetapi selpas beberapa bulan saya diserang sakit perut lgi di bahagian usus.  Saya dapat rasa usus saya bengkak. Buang air besar pun keluar darah. Sakitnya Allah saja yg tahu. Saya buat ct scan lgi. Dr sahkan usus besar saya kena kanser tahsp 4. 
Ada ketumbuhan. Tak boleh nak buang sebab dah besar sangat. Jadi saya kena buat kemo lgi. 
Alhamdulillah Allah Taala telah pertemukan saya dgn Cellmax.  Mula2 saya minum 1 sache. Lepas tu saya minum 2 sache pula. Sekarang ni saya minum 2pg, 2 ptg dan 2 mlm. Alhamdulillah kesihatan saya bertambah baik. Saya rasa lebih cergas sekarang ni. Buang air besar pun takde keluar darah lagi.

Masa mula2 saya minum cellmax, darah sebesar ibu jari keluar daripada dubur saya. Darah saja je yg keluar. Darah saya berbau busuk.

Alhamdulillah sekarang dah tak ade keluar darah lagi. Usus saya pun dah tak bengkak lagi. Sudah semakin kecil. Semuanya dgn izin Allah Taala.



Cellmaxx tumor kanser stage 4 berhenti sakit dlm masa 8 hari(ANUGERAH TUHAN)Saya menderita sakit kanser sejak 2005.Pembedahan pertama(2005 Hospital Putra Jaya)..Pembedahan kedua(2015 Hospital Shen Zhen China)..CT scan lebih 10kali... 2kali MIRI(2005 Hospital Kuala Lumpur)
Kimo 6 cricle(oktober 2013-march 2014 di Hospital Likas)2kali PT scan di Hospital Putra Jaya(2015-2016)
Kini sy masih ada temujanji jumpa doktor pakar,klinik PALIATIF di Hospital Queen 1(2016)Saya makan berbagai produk kesihatan masih tak sembuh2.Doa lahir dari hari tak putus2 sejak lama...diambang keputusasaan Tuhan kirimkan seorang kawan yg rindu melihat saya sihat kembali membawa Cellmaxx
Saya makan secara konsisten mula minggu lalu(1hb-9hb sept 2016).Tiba2 semua ketumbuhan yg terdapat di beberapa bahagian tumbuh sya berhenti sakit.Sakit kanser stage 4 sya berhenti sakit"tanya hati sya"sambil menangis di dlm doa kesyukuran yg lahir dari hati..30minit tanpa kata2... Amin! Produk Cellmaxx adalah anugerah Tuhan utk kesembuhan sakit sya...David



Comments