Cellmaxx Stroke/Angin Ahmar



Kisah Tuan Hj OTHMAN B YUB MAARUF menetap di Kempas Baru Johor.Pesara kerajaan pegawai kastam berumur 74tahun.
Di beri ujian Allah datangnya penyakit stroke dengan tiba2 kerana amalan pemakanan yg tidak sesuai dgn umur dan amalan gaya hidup

Ketika beliau mula stroke sebelah badan beliau tidak mampu menguruskan diri sendiri dan mengharapkan isteri dan anak2 membantu termasuk otak sebelah..daya ingatan kurang..kita tanya pakcik dah makan 'dia jawab tak'padahal baru sebentar isteri dia suap memberi makan..pin no bank semua beliau tk ingat

Beliau juga makan apa saja suppliment yg orang suggest kan.Bagi keluarga2 dan beliau sendiri ambik insuran beratus-ratus ribu dan boleh claim hospital swasta dah memadai

Maka apabila diperkenalkan Cellmaxx ketika itu beliau menolak mentah2 atas daya usaha anak nya nurse ambil lah juga sekotak utk percubaan dan ikhtiar..healing proses pertama apabila buang air besar jd sembelit..hanya 2 hari saja..hari seterusnya semakin senang buang air besar..pelbagai perubahan positif

Dgn izin Allah perubahan positif satu2 badan memberi tindakbalas..maka diordernya lg Cellmaxx dari 1kotak ke 6kotak.Perubahan darinya
Dari berkerusi roda..boleh berjalan seret kaki
Dari muka senget..muka jd normal
Dari kulit muka kering..jd tegang
Dari berjalan seret..berjalan normal
Dari hilang ingatan tk ingat apa2..mula ingat balik
Dari tk boleh memandu kereta dah boleh memandu

Cellmaxx bkn sebarangan AFA Aphanizomenon Flos Aque mempunyai kandungan yg kaya 64 nutrisi dan 4kandungan penting.
Allahuakbar sapa kata dustakan nikmatNya

Saya melihat depan saya sendiri.Selama ini diceritakan melalui whatsapp oleh rakan niaga saya macam tk percaya.Beliau pernah kena stroke sebelum ini berjalan cergas..berborak.. yg paling best n wink pakcik ni khabar no pin bank semua dh ingat
Semalam pertemuan diaturkan oleh beliau utk mengetahui lebih mendalam tentang Cellmaxx. Niat anaknya membantu ahli keluarga saydara mara yg ramai berpenyakit
Allahuakbar...

Comments